Najnovšie recenzie zo sekcie Whisky
Grainová whisky (označenie Single Grain je síce diskutabilné) sa často nevidí, preto vrelo odporúčam ochutnať. Pekná fľaška a prekvapivo veľký obsah alkoholu upúta každého konzumenta.
poznám ho a veľmi chutí
- Chcel som litrový obsah, vyhovuje mi skvelá chuť
- pomer cena-kvalita
- pekný dizajn
- dobrá chuť
Rýchle doručenie, celkom kvalitný produkt...
- Vynikajúci.
- Konečne whisky pre dámy :)
Nikka From Barrel - svojou delikátnosťou je podľa mňa skôr pre ženy. Má jemnú vôňu a chuť. Cítiť tam vôňu vydymeného sudu, ale veľmi, naozaj veľmi jemne.
Nikka je príjemne hrejivá, sladká, vanilková, vôbec nemám v žalúdku pocit, že by mi "nesadla".
Mňa, ako ženu si získala. Rozhodne si domov jednu fľašu kupujem, aby bolo pri čom "zachraňovať" kamošky :-)
- moja obľúbená whiskey
- írska whiskey
- len na popíjanie
Vyskúšal som Johnie Walker, Jameson aj Tullamore Dew. Írske whiskey mi chutia najviac, z Jamesona a Tullamore vyhráva Tullamore.
- Heerlijk
- Heerlijk zacht van smaak
Talisker, alebo ako túto single malt škótsku voláme "taliskáč" je výborný produkt a nemúsíme ísť na predražený 16 ročný Lagavulkin.
Výborná škótska single malt.
Mám skúsenosti so single malt škótskymi whisky, Lagavulin, Glenfidich, Glenmorange a ďalšie, ale Aberlour je veľmi príjemný objav.
100% spokojnosť
Zaujímavá 10-ročná škótska Single Malt whisky z ostrova Isle of Skye. Príjemná dymovo-korenistá chuť. Odporúčam, kto má rád kvalitné škótske whisky. Pekná darčeková krabica ako bonus.
Výhodné balenie, , kvalitný a chutný Jameson
- dostupnosť aj v Tescu
- nie príliš rašelinová, chuťovo dostupná aj začiatočníkovi
Klasický Talisker 10, ktorý rozhodne neurazí ani kajnšmetke. A ešte stále za rozumnú cenu, čo sa žiaľ nedá povedať o cene väčšiny škótskej v dnešnej dobe (hovorím o vás, Ardbeg, Lagavulin ai)
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »